Η κάρτα του Πολίτη, το τζαμί στην Αθήνα και ο εξευρωπαϊσμός του κλήρου. – βίντεο

65
Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alter “Όσο υπάρχουν άνθρωποι”, εμφανίστηκε σήμερα 15/2/2011, ο Γέροντας Νεκτάριος όπου μίλησε εναντίον της κάρτας του πολίτη και το τι κρύβεται πίσω από αυτήν. Μίλησε για τον εξευρωπαϊσμό του κλήρου που μας επιβάλλουν καθώς και για το τζαμί στην Αθήνα.

Αναφέρθηκε για τον εξευρωπαϊσμό του κλήρου: “Οι ευρωπαίοι μας φωνάζουν μουτζαχεντίν επειδή μοιάζουμε με το Ισλάμ, τα γένια, τα μαλλιά, τα ράσα κτλ., ενώ οι καθολικοί ιερείς έξω δεν φοράνε. Πως θα τους τα βγάλουμε λοιπόν τα ράσα;
Βρήκαν έναν ωραίο τρόπο. Θα χειροτονούν οι δεσποτάδες κληρικούς, δεν θα μπαίνουν στην μισθοδοσία, οπότε ο ταξιτζής θα πρέπει να παραμένει ο ταξιτζής και την Κυριακή να κάνει τον παπά, άρα θα κυκλοφορεί χωρίς τα ράσα όλη την εβδομάδα. Έτσι βρήκαν έναν τρόπο να μας αλλάξουν την Ορθόδοξη αμφίεση, θα κάνουν δηλαδή εξευρωπαϊσμό και της εμφανίσεως του κλήρου”.

Στο θέμα του τζαμιού θέλει πάρα πολύ μεγάλη σκέψη. Μπορεί οποιαδήποτε θρησκεία έρχεται να εδραιώνεται μέσα στην Ελλάδα; Θα πρέπει με πολύ σκέψη να δούμε, ότι αν φτιαχτεί ένα τζαμί, γιατί αυτοί δεν ζητάνε ένα σκέτο τζαμί, ένα ναό, αυτοί δίπλα κάνουν ολόκληρο συγκρότημα και εν μέσω πτώχειας η κυβέρνηση θα δώσει 80.000.000 ευρώ, επομένως δεν μιλάμε για σκέτο τζαμί, μιλάμε για ολόκληρο συγκρότημα, όπου ποιοί θα διδάσκουν εκεί μέσα; τι θα διδάσκουν; τι θα προτρέπουν τον κόσμο; δεν μιλάμε για ένα τζαμί, για ένα ναό, μην ξεγελιέστε….τέτοιους ναούς δεν έχουμε πρόβλημα….έχουμε.