π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης από άμβωνος: Να πούμε το ΟΧΙ στους γερμανούς – Βίντεο

41
Λάβρος σήμερα το πρωί 12/2/2012 ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης στο κήρυγμά του στην Ιερά Μονή στο Τρίκορφο, εναντίον των πολιτικών, των γερμανών, των μασώνων, των σιωνιστών και των σκοτεινών δυνάμεων, που προσπαθούν να αφανίσουν την χώρα μας.
Καλεί τον κόσμο για να πούμε όλοι μαζί ένα ιστορικό ΟΧΙ.Στο βίντεο που ακολουθεί (17 λεπτά περίπου) θα ακούσετε όλο το κήρυγμα του Γέροντος Νεκταρίου, αλλά και τις καμπάνες του Τρικόρφου που από το πρωί χτυπούν πένθιμα!!!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία του Γέροντα.

Ήδη έχουμε εισέλθει αγαπητοί μου αδελφοί στην περίοδο του Τριωδίου. Το Τριώδιο έχει ανοίξει η περίοδος αυτή που διανύουμε και φτάνει μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου, είναι η περίοδος του Τριωδίου και μετά ξεκινά η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδος.

Ονομάζεται περίοδος του Τριωδίου, διότι από την προηγούμενη Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, στην Εκκλησία ψάλλουμε μέσα από ένα βιβλίο, το οποίο έχει 3 ωδές και επειδή έχει 3 ωδές και διαβάζεται από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι και την Κυριακή του Λαζάρου, όλη αυτή η περίοδος που διαβάζουμε μέσα από αυτό το βιβλίο και ψάλλουμε, ονομάζεται περίοδος του Τριωδίου.

Και αφού τελειώσει και το Πάσχα, η Μεγάλη Εβδομάδα, ανοίγουμε ένα άλλο βιβλίο το οποίο ονομάζεται Πεντηκοστάριο, γι’ αυτό έχουμε και την Πεντηκοστή.

Η περίοδος του Τριωδίου, είναι μια περίοδος που ο Χριστός μας καλεί όλους σε επιστροφή και σε μετάνοια.

Σήμερα ακούσαμε το Ευαγγέλιο, στο οποίο ο άσωτος υιός έφτασε στο σημείο να τρέφεται με την τροφή των χοίρων. Έφτασε στο σημείο από πρίγκιπας που ήταν και αφεντικό μέσα στο παλάτι να γίνει χοιροβοσκός, να βόσκει γουρούνια και να τρώει από το φαγητό των γουρουνιών. Γιατί;Η αιτία είναι η απομάκρυνσή του από το σπίτι και το παλάτι του πατέρα του.

Όμως ο Χριστός μας είπε ότι αυτό είναι μια παραβολή, δεν έγινε δηλαδή στην πραγματικότητα, αλλά εικονίζει μια άλλη πραγματικότητα την πραγματικότητα της ανθρωπότητας. Τη σχέση μεταξύ της Βασιλείας του Θεού που είναι το παλάτι μεταξύ του Πατέρα που είναι ο Θεός που ζει μέσα στο παλάτι και εμείς που ήμασταν οι πρίγκιπες, οι οποίοι μόνοι μας θελήσαμε να φύγουμε από το παλάτι και να οδηγηθούμε εδώ που είμαστε σήμερα. Να οδηγηθούμε μακράν του Θεού. Μακρυά από όσα ηθικά και πνευματικά αγαθά μας είχε δώσει ο Θεός.

Άρα η απομάκρυνση του ανθρώπου από τον Θεό έφερε την εξαθλίωση του ανθρώπου που έφτασε στο σημείο να βόσκει χοίρους και να τρώει από τα γουρούνια. Αλλά όμως εάν αυτό εικονίζει η παραβολή που είναι μια πραγματικότητα, την απομάκρυνση του ανθρώπου από τον Θεό γι’ αυτό και την επόμενη εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα θα ακούσουμε τον Αδάμ να λέει: «Εκάθισε Αδάμ απέναντι του Παραδείσου». Και τον έβλεπε τον Παράδεισο και έκλεε πικρά. Και έλεγε: « Ω, γλυκύτατέ μου Παράδεισε που είσαι και σε έχασα; Τι ανοησία έκανα που έφυγα μέσα από εσένα».

Και βιώνουμε από κει και πέρα την πτώση του ανθρώπου. Ο πρίγκιπας έπεφτε, έπεφτε, έπεφτε και έφτασε στο σημείο να βόσκει γουρούνια. Το ίδιο γίνεται και με τον σημερινό άνθρωπο, έφυγε από τον Θεό και φτάσαμε στην εξαθλίωση. Αλλά και όσο ο άνθρωπος απομακρύνεται από τον Θεό, παύει να έχει την ευδοκία Του.

Και σήμερα η ανθρωπότητα πάλι γύρισε την πλάτη της στον Θεό. Όχι μόνο γύρισε την πλάτη της, γιατί τα αμαρτήματα πάντοτε υπήρχαν, από την ώρα που απομακρυνθήκαμε από τον Θεό, πάντοτε ο άνθρωπος αμάρτανε. Τώρα όμως έχει προβεί σε ένα άλλο δυνατό πλήγμα κατά του Θεού. Ποιο; Την αμαρτία να την «στεφανώνει». Την αμαρτία να την επιβραβεύει. Την αμαρτία να την νομιμοποιεί. «Στεφανώνεται το κέρατο». Αυτό γίνεται τώρα, είμαστε στην περίοδο που το κέρατο στεφανώνεται.

Στα κέρατα του επτακέφαλου θηρίου μπαίνει το στεφάνι. Κυριαρχούν, αυτά νομιμοποιούν και νομιμοποιούν την αμαρτία. Επτά κεφάλια το θηρίο. Επτακέφαλο λέει η Αποκάλυψη. Επτά και τα θανάσιμα αμαρτήματα, τα οποία στεφανώνονται και επιβραβεύονται. Είναι πολλά τα αμαρτήματα τα οποία η ανθρωπότητα επιβραβεύει και τα κάνει νόμιμα, η μοιχεία, οι εκτρώσεις, πάρα πολλά αμαρτήματα, τα οποία νομιμοποιήθηκαν.

Αυτό δείχνει την απομάκρυνσή μας περισσότερο από τον Θεό. Και έτσι φτάσαμε στο σημείο σήμερα που έχει φτάσει η ανθρωπότητα και δυστυχώς να κατρακυλήσει ακόμα και χειρότερα. Δεν θα σταματήσουμε εδώ, θα πάμε ακόμα χειρότερα. Η ανθρωπότητα θα οδηγηθεί ακριβώς εκεί που έφτασε ο άσωτος υιός.

Η δική μας γενεά θα αντιμετωπίσει θλίψη, δυστυχία, στεναχώρια, πείνα μεγάλη και πόλεμος. Και δεν θα τ’ αντιμετωπίσει άλλη γενεά αδέλφια μου, η δική μας γενεά θα τα ζήσει. Όσοι ζούμε αυτή την περίοδο και ζουν και λίγο μετά ακόμα, θα δείτε τι έχουμε να γευτούμε. Το φωνάζω εδώ και 3 – 4 χρόνια, οι μέρες πλησιάζουν, να ετοιμαζόμαστε διότι το κακό έρχεται. Και το βλέπουμε αδέλφια μου πόσο δεν υπολογίζουν οι ισχυροί της γης.

Βλέπεται ότι αποφάσισαν να εκτελέσουν ένα ολόκληρο λαό, σήμερα μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.

Αυτοί οι οποίοι νομοθέτησαν και νομοθετούν κατά της Πατρίδος μας. Όλοι αυτοί αποφάσισαν να σταυρώσουν εν μέσω περιόδου Τριωδίου, όχι μόνο τον Χριστό, αλλά προχωρούν να σταυρώσουν και ολόκληρο λαό. Εκεί οδηγούν τον λαό μας.

Και βλέπετε ότι οι πολιτικοί έχουν γίνει πειθήνια όργανά τους. Όπως χτυπά το τύμπανο έτσι χορεύουν οι μαϊμούδες, γιατί για μαϊμούδες πρόκειται και όχι πλέον περί πολιτικών προσωπικοτήτων.

Όποιος έχει πολιτική προσωπικότητα παραιτείτε και φεύγει μέσα από τη Βουλή. Αλλά όσοι όμως είναι ανδρείκελα και όργανα ξένων δυνάμεων, της Μασωνίας, του Σιωνισμού, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αυτοί παραμένουν για να σταυρώσουν το λαό.
Οι γερμανοί ξανασταυρώνουν το λαό μας. Οι γερμανοί έχουν πάρει τα παλικάρια μας και τους γέροντες και τους μεσήλικες και τους στήνουν στον τοίχο για να τους πυροβολήσουν.

Θα έπρεπε η Ιερά Σύνοδος να έχει δώσει εντολή σήμερα, να χτυπούν όλη μέρα πένθιμα οι καμπάνες. Πένθιμα οι καμπάνες.
Να ξεσηκωθεί το γένος, να καταλάβουν ότι κάτι πεθαίνει μέσα στην Ελλάδα. Και αυτό που πεθαίνει είναι ο λαός της, είναι οι γέροντες συνταξιούχοι που έφτασαν να ζουν και να τρώνε από τα σκουπίδια. Είναι οι νέοι που τους καντήντησαν να παίρνουν και θα πάρουν λιγότερο των 400 ευρώ, για να μην μπορέσουν ποτέ να σηκώσουν το κεφάλι και να δουλεύουν σαν σκλάβοι στις πολυεθνικές εταιρείες, που θα ανοίξουν οι γερμανοί, οι άγγλοι, οι γάλλοι και όλοι αυτοί που ανήκουν σε σκοτεινές και σιωνιστικές δυνάμεις.

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Αυτό που ονομάζει Σύνταγμα η πλατεία αυτή και κατοχυρώθηκε ως πλατεία Συντάγματος, είναι για τα ανθρώπινα δικαιώματά του, τα δικαιώματα των Ελλήνων, τα οποία καταπατούνται βάναυσα, καταπατείται το Σύνταγμα και ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Έπρεπε όλοι οι παπάδες σήμερα να βγάζουν κήρυγμα για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Έπρεπε σήμερα η Ιερά Σύνοδος να πρωτοστατεί και να είναι ενώπιον του Αγνώστου Στρατιώτη της πλατείας Συντάγματος και να καλεί
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! Όπως είπανε οι πρόγονοί μας στους γερμανούς.

Πέσαμε, θυσιαστήκαμε, μας σκότωσαν, αλλά ζούμε υπερήφανα, ζήσαμε και υψώσαμε το κεφάλι μας και πάλι, ενώ τώρα έρχονται να μας ταπεινώσουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΟΧΙ!!!

Γιατί αδέλφια μου; Γιατί ξεπέσαμε. Ξεπέσαμε από τη χάρη του Θεού, ξεπέσαμε από την ευλογία του Θεού. Δεν ακολουθούμε τον Θεό. Περίοδος Τριωδίου, περίοδος μετανοίας. Ας μετανοήσουμε και ας οπλιστούμε με τα όπλα του φωτός, ας γεμίσουμε την ψυχή μας με χάρη του Χριστού. Να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε και να παλέψουμε όχι πλέον των αοράτων δυνάμεων, αλλά έχουμε και ορατές δυνάμεις, οι οποίες καθηλώνουν τις οικογένειές μας, το έθνος μας, την πίστη μας, και την Πατρίδα μας.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!

Δεν οδηγείτε μόνο ο Χριστός επάνω στο Σταυρό, αλλά οδηγείτε ολόκληρη η ανθρωπότητα. Και μόνο ο αγώνας, η θυσία, το μαρτύριο, το αίμα μας και η μετάνοιά μας, θα είναι αυτό που θα μπορέσει να αναστήσει ξανά το λαό μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο λαός αισθάνεται ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ, αισθάνεται συνέχεια να εκβιάζεται. Και εμείς έχουμε αποφασίσει σήμερα τώρα το πρωί και το απόγευμα να χτυπήσουμε τις καμπάνες πένθιμα, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός και να καταλάβουν οι αχρείοι πολιτικοί μας ότι στην Ελλάδα κάτι πεθαίνει.

Θα χτυπούν οι καμπάνες σαν Μεγάλη Παρασκευή σήμερα. Να καταλάβουμε ότι σκοτώνουν τους γέροντες, τους μεσήλικες και τη νέα γενιά μας.

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα αδέλφια μου για την Ελλάδα.

12 Φεβρουαρίου 2012
Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη από άμβωνος στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος.