Οι Άγιοι Κολλυβάδες Πατέρες προσελκύουν πλήθη πιστών στο Βύρωνα

40
Πιστοί από διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέρχονται καθημερινά στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος, για να λάβουν την ευλογία του Τιμίου Ξύλου και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως, μαζί με το κομποσχοίνι και τα γυαλιά του Αγίου, του Αγίου Λουκά του ιατρού Επισκόπου Συμφερουπόλεως καθώς και των Αγίων Κολλυβάδων Πατέρων.
Κατά την διάρκεια της ημέρας που παραμένουν τα Ιερά Λείψανα για προσκύνημα (8.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.), εκατοντάδες άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, έρχονται να λάβουν την χάρη των τιμίων αυτών θησαυρών που θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου έως τις 7.30 μ.μ. που θα γίνει η αναχώρηση των.
Να τονίσουμε επίσης πως όλες αυτές τις ημέρες εκατοντάδες πιστοί έρχονται στον Ιερό Ναό καθημερινά τα απογεύματα για να ακούσουν τις πνευματικές ομιλίες του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη. Ομιλίες που δίνουν ψυχική δύναμη στο ακροατήριο, ομιλίες που μιλούν και αναζωπυρώνουν την καρδιά και την ψυχή και δίνουν πολλές φορές το έναυσμα για να ξεκινήσει ο πνευματικός αγώνας.
Σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου μετά την ακολουθία του Εσπερινού που θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα θα ομιλήσει ο Γέροντας με θέμα: «Το πρώτο θηρίο της Αποκαλύψεως», ενώ στις 8.00 το βράδυ θα ξεκινήσει ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου.
Αύριο Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού, εν συνεχεία θα τελεσθεί Αγιασμός με το Τίμιο Ξύλο και ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου.
Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοιχτός από το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.
Διεύθυνση Ιερού Ναού: Μεταμορφώσεως & Κερασούντος 1

Τηλ. Ιερού Ναού 210 7624200