Ο Γέροντας Νεκτάριος με Ιερά Λείψανα στο Βύρωνα.

25
Από εχθές το απόγευμα 21 Σεπτεμβρίου 2015, η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, υποδέχθηκε με κάθε τιμή και ευλάβεια τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και Ιερά Λείψανα των Αγίων Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως, (καθώς το κομποσχοίνι και τα γυαλιά του Αγίου Νεκταρίου), Λουκά Οσίου του ιατρού Αρχιεπισκόπου Κριμαίας, καθώς και των Αγίων Κολλυβάδων – Ησυχαστών Πατέρων.
Η επίσημη υποδοχή παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, έγινε στα προπύλαια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα στις 6.00 το απόγευμα, όπου μετά ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός.
Τα ιερά προσκυνήματα ήλθαν από την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος, όπου τα μετέφερε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, με την ευλογία και άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, τον οποίο ιδιαιτέρως ευχαρίστησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. κ. Δανιήλ.
Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως τις 4 Οκτωβρίου το βράδυ ημέρα Κυριακή . Στον Ιερό Ναό τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες και σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν οριστεί ομιλίες σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπου ομιλεί ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με επίκαιρα θέματα.
Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοιχτός από το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.
Διεύθυνση Ιερού Ναού: Μεταμορφώσεως & Κερασούντος 1

Τηλ. Ιερού Ναού 210 7624200