Παρατείνεται το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων στο Βύρωνα έως 8 Οκτωβρίου

16
Συνεχίζεται αμείωτο το προσκύνημα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος (Τηλ. 210 7624200), του θαυματουργού Τιμίου Ξύλου και των Αγίων Λειψάνων των Κολλυβάδων – Ησυχαστών Πατέρων, του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως.
Ιδιαίτερα τα απογεύματα δημιουργείται το αδιαχώρητο στον Ι. Ναό, όπου με πίστη και ευλάβεια προσέρχονται οι πιστοί εκζητούντες το έλεος και την βοήθεια του Θεού. Στον Ιερό Ναό τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες καθώς και αγρυπνίες.
Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, καθημερινά πραγματοποιεί προγραμματισμένες ομιλίες 7.00 – 8.00 το απόγευμα και με το Τίμιο Ξύλο σταυρώνει τους ασθενείς και τους έχοντας ανάγκη Θείας βοηθείας.
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το απόγευμα μετά την ομιλία, θα τεθεί σε ιερό προσκύνημα το πετραχήλι του Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου και ο Γέροντας Νεκτάριος θα σταυρώσει έναν έναν όλους τους πιστούς.

Μετά από παράκληση του εκκλησιαστικού Συμβουλίου τα ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως και τις 8 Οκτωβρίου 7.00 το απόγευμα.