Ένα θαύμα

22
Ένα ακόμα θαύμα που με τη Χάρη του Θεού ζήσαμε την περίοδο του Πάσχα του 2019. Είναι συγκλονιστικό όταν σου δίνει ο Θεός τη δυνατότητα να ζεις ένα θαύμα, ταυτόχρονα και συγκινητικό διότι βλέπεις και αισθάνεσαι την παρουσία του Θεού δίπλα σου. Μια παρουσία που είναι γεμάτη αγάπη. Πίσω από ένα θαύμα έχουμε δύο στοιχεία. Το πρώτο στοιχείο είναι η αγάπη του ανθρώπου προς το Θεό μέσω της εμπιστοσύνης σε Εκείνον και το δεύτερο στοιχείο είναι η αγάπη του Θεού προς τον άνθρωπο που θέλει να τον σώσει.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN
——————————————————————
Όλες οι ομιλίες του Γέροντα σε βιβλία που είναι ωφέλιμα για την ψυχή μας. Για παραγγελίες πατήστε εδώ: https://www.monastiriakokelari.gr/166/el/Vivlia–ebooks/
————————————————————————————————
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Βlog http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios
————————————————————————————————–
 #ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

 Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ