Γιατί οι εχθροί πολεμούν την Ανάσταση του Χριστού | Ρωτήστε τον Γέροντα

66
Χριστός ανέστη. Ο Χριστός αναστήθηκε εκ των νεκρών. Εκεί στηρίζεται και η πίστη της Εκκλησίας μας. Ο Μωάμεθ δεν αναστήθηκε, ο Βούδας ομοίως δεν αναστήθηκε, όπως δεν αναστήθηκε ο Κομφούκιος. Όλοι αυτοί δίδαξαν για τον Θεό, όμως πέθαναν και παρέμειναν στον τάφο. Ο αληθινός Θεός σαρκώθηκε, δηλαδή έγινε άνθρωπος, όχι με άλλο πρόσωπο, αλλά ο ίδιος ο Θεός σαρκώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο. Ο Αλλάχ ή ο Μωάμεθ δεν σαρκώθηκαν. Ο Χριστός αναστήθηκε εκ των νεκρών και αν πούμε ότι δεν αναστήθηκε, τότε όλα είναι μάταια. Γι’ αυτό πολεμούν και οι εχθροί την Ανάσταση του Χριστού με διάφορες φθηνές δικαιολογίες. Οι μαρτυρίες όμως είναι αδιάψευστες που μιλούν για την Ανάσταση του Χριστού και επειδή αναστήθηκε είναι ο πραγματικός Θεός. Ο μόνος αληθινός εις τους αιώνες των αιώνων. Ο Χριστός ανέστη – Αληθώς ανέστη.

 Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bit.ly/2LgqqdN

Στη νέα σειρά, “Ρωτήστε τον Γέροντα”, που θα βρείτε στο κανάλι μας, μπορείτε πλέον και εσείς να κάνετε την ερώτησή σας στα σχόλια των βίντεο, ώστε να μπορεί και η δική σας ερώτηση να γίνει ένα βίντεο, στο οποίο θα απαντά ο Γέροντας Νεκτάριος.

Επεισόδιο Νο15
Γιατί οι εχθροί πολεμούν την Ανάσταση του Χριστού

Μάιος 2019

——————————————————————
Όλες οι ομιλίες του Γέροντα σε βιβλία που είναι ωφέλιμα για την ψυχή μας. Για παραγγελίες πατήστε εδώ: https://www.monastiriakokelari.gr/166/el/Vivlia–ebooks/
————————————————————————————————
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Βlog http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

————————————————————————————————–

#ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ