Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΑ ΣΚΕΥΗ

41

 Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΑ ΣΚΕΥΗ

Αγαπητοί μου αδελφοί,  θα θέλαμε όσοι μπορείτε να βοηθήσετε ώστε η Ιερά Μονή να αγοράσει :

Α) ένα ασημένιο Αρτοφόριο το οποίο τοποθετείται επάνω στην Αγία Τράπεζα και στο οποίο εντός του φυλάσσεται Σώμα και Αίμα Χριστού, για την μετάληψη πιστών σε έκτακτες περιπτώσεις και εφόσον δεν είναι δυνατή η τέλεση Θείας Λειτουργίας τη δεδομένη στιγμή. (Το κόστος του ανέρχεται στις 5.000 ευρώ).

Β) Δύο επιτραπέζια ασημένια καντήλια που τοποθετούνται στην Αγία Τράπεζα δεξιά και αριστερά από το Άγιο Αρτοφόριο, τα οποία δεν σβήνουν ποτέ και είναι αναμμένα με το Άγιο Φως. (Κόστος εκάστου καντηλιού 2.500 ευρώ).

Γ) Μια ασημένια λειψανοθήκη για να φυλαχθούν εντός σ’ αυτήν τεμάχια από τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης. Η λειψανοθήκη έχει παραληφθεί και απομένει το υπόλοιπο για αποπληρωμή της, 3.000 ευρώ.

Όσοι μπορείτε, όσοι θέλετε να βοηθήσετε, όσοι μας έχετε εμπιστοσύνη, μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας στον κατωτέρω αριθμό λογαριασμού ή μέσω PayPal, ώστε η Ιερά Μονή μας να αποκτήσει τα ανωτέρω ιερά σκεύη.

Κοινοποιήστε το και σε άλλους αδερφούς που μπορεί να θέλουν να συνδράμουν.

Ο Θεός να σας ευλογεί και οι Άγιοι μας να σας προστατεύουν.

 

A)  ΤΡΑΠΕΖΑ: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

IBAN: GR5401104260000042600225439

SWIFT/BIC: ETHNGRAA

ή σε διαφορετική περίπτωση: ETHNGRAAXXX

Eπωνυμία-Beneficiary: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ Σαρώφ

Β)   Μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας μέσω Paypal


PayPal


(iahas@yahoo.com)

Eπωνυμία-Beneficiary: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ Σαρώφ

 

Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε στο e-mail του Ησυχαστηρίου μας info@freemonks.gr δίνοντάς μας την ημερομηνία κατάθεσης, το ποσό και την ταχυδρομική σας διεύθυνση για να σας αποστείλουμε την σχετική απόδειξη δωρεάς, ή στο τηλέφωνο 6973736428.

Κάθε προσφορά σας, βοηθάει σημαντικά την Ιερά Μονή.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας και την στήριξη σας. Ο Θεός να σας ευλογεί και οι Άγιοι μας να σας προστατεύουν εσάς και τους οικείους σας.