Άφησε λουλούδια στην Αγία Ματρώνα την αόμματη.

329

Άφησε λουλούδια στην Αγία Ματρώνα την αόμματη. Η Αγία Ματρώνα η αόμματη γεννήθηκε το 1881 από ενάρετους φτωχούς γονείς. Λόγω του ότι ήταν φτωχοί ήθελαν να την δώσουν σε ορφανοτροφείο. Όμως η μητέρα της είδε ένα όνειρο που το θεώρησε σημάδι από τον Θεό και αποφάσισαν να την κρατήσουν.

Η Αγία Ματρώνα γεννήθηκε τυφλή και το μόνο μέρος που πήγαινε ήταν η εκκλησία. Από μικρή ηλικία της έδωσε χαρίσματα ο Θεός, το προορατικό και διορατικό χάρισμα. Πολλοί πιστοί που ευλαβούνται την Οσία Ματρώνα της φέρνουν λουλούδια, διότι τα αγάπησε πολύ τα λουλούδια, έπειτα από ένα θαύμα που επέτρεψε ο Θεός και της άνοιξε τα μάτια και είδε όλα τα δημιουργήματά Του. Η ίδια παρήγγειλε όποιος την επισκέπτεται μετά το θάνατό της, να της φέρνει και ένα λουλούδι.

Εμείς εδώ στη Μονή μας, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, έχουμε τη θαυματουργική εικόνα της Αγίας Ματρώνας της αόμματης, καθώς και τεμάχιο λειψάνου της, όπου κάθε χρόνο την πανηγυρίζουμε στο μοναστήρι μας που τιμάται στις 2 Μαΐου.

Άφησε και εσύ λουλούδια στην Αγία Ματρώνα την αόμματη στο παρεκκλήσιο της Μονής μας, όπου τιμάμε την Αγία Ματρώνα. Όσοι μένετε μακριά και δεν μπορείτε να έρθετε μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας ώστε να αγοράσουμε για εσάς και την οικογένειά σας υπέρ υγείας, λουλούδια για την Αγία Ματρώνα https://gerontasnektarios.gr/flowers-matrona