Ηλεκτρονική ταυτότητα – ΟΧΙ έλεγαν οι Άγ. Παΐσιος, Πορφύριος και ο Γέρων Αιμιλιανός της Σιμωνόπετρας.

596

Ηλεκτρονική ταυτότητα – ΟΧΙ έλεγαν οι Άγ. Παΐσιος, Πορφύριος και ο Γέρων Αιμιλιανός της Σιμωνόπετρας.

Από απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, αποδεικνύεται ότι ο Άγιος Πορφύριος είχε την ίδια ακριβώς γνώμη για τις ταυτότητες με τον Άγιο Παΐσιο και ήθελε να κρατήσει την παλαιά ταυτότητά του.

Επίσης ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου αποδεικνύει ─περίτρανα και αναλυτικά─ με το παρακάτω βίντεο, ότι δυστυχώς, όσα ο π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης δήθεν καθησυχαστικώς διαδίδει ότι του είπε ο Αγ. Πορφύριος για τις ταυτότητες δεν ευσταθούν.

Και αυτό διότι και ο μακαριστός Ηγούμενος της Σιμωνόπετρας, ο Γέρων Αιμιλιανός (έως το 2000), αλλά και η Μονή τους ήταν κατά της έκδοσης και παραλαβής των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος, κατά του δυσώνυμου αριθμού 666∙ και είχε ενυπογράφως δηλώσει ─μαζί με τους άλλους Καθηγουμένους του Αγ. Όρους─ σε επανειλημμένες Έκτακτες Διπλές Ιερές Συνάξεις του Αγ.Όρους, ότι δεν θα παραλάβει την ηλεκτρονική ταυτότητα, έστω και αν αυτή δεν περιέχει τον δυσώνυμο αριθμό 666.

3 Αυγούστου 2023

——————————————————————————-

Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr/

——————————————————————————-

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton

——————————————————————————-

Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο:  https://gerontasnektarios.gr/donations

——————————————————————————-

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Βlog http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/ 

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

——————————————————————————-

#ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται. 

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ