Έρχεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

137

Έρχεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής θα ενημερώνει και θα εκπαιδεύει τα παιδιά ή δεν έχει να προσφέρει τίποτα θετικό στην αγωγή των παιδιών και μάλλον θα προσθέσει νέα ψυχικά τραύματα στις αθώες παιδικές ψυχές;

Το μάθημα σεξουαλικής αγωγής θα αποτελέσει καταστροφή για τα παιδιά και αδιανόητη καταστροφή για τη κοινωνία του μέλλοντος που θα έχει μυηθεί από μικρή ηλικία σε έναν ερωτισμό.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν είναι πρόοδος ούτε διαφώτιση, όπως θέλουν να περάσουν μερικοί προς τα έξω. Αλλά ιδέες και εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εξωθούν τους νέους σε πειραματισμούς και σεξουαλικές δοκιμές, με τραγικά επακόλουθα για το μέλλον της κοινωνίας (φαινόμενα παιδοφιλίας, φαινόμενα βιασμού, φαινόμενα ενδοοικογενειακής σεξουαλικής βίας, σεξουαλικής αποπλάνησης κ.α.).

Άραγε οι γονείς έχουν σκεφτεί το μέλλον των παιδιών τους; Μπορούν να καταλάβουν ότι όταν το παιδί από μικρό μαθαίνει στον ερωτισμό, στην υπόλοιπή του ζωή θα ασχολείται μόνο με αυτό; Είναι αδιανόητο να μην έχουν λόγο για τα παιδιά τους οι γονείς και να αποφασίζουν άλλοι γι’ αυτά.

Σύμφωνα με τον νόμο οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το είδος της διαπαιδαγώγησης του παιδιού τους και βεβαίως και της σεξουαλικής, είναι οι γονείς. Όπως ορίζει η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού: «Οι γονείς έχουν, κατά προτεραιότητα, το δικαίωμα να επιλέγουν το είδος της παιδείας που θα δοθεί στα παιδιά τους» (άρθρο 26, παρ. 3). Και εμείς προσωπικά πιστεύουμε, ότι οι αρμοδιότεροι για να βοηθήσουν τους νέους της ηλικίας αυτής είναι κατ’ αρχήν οι γονείς.

Καλούνται οι γονείς εκτός από πνευματικής πλευράς, να θέσουν επίσης το θέμα και από ιατρικής, αλλά και από κοινωνικής πλευράς. Να επιστήσουν στα παιδιά τους την προσοχή γύρω από τους κινδύνους μεταδόσεως αφροδισίων νοσημάτων, τα οποία μπορούν να μεταδοθούν με τις σεξουαλικές σχέσεις, όπως επίσης και γύρω από τους κινδύνους για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε άλλο, μεγαλύτερο αμάρτημα και έγκλημα, την έκτρωση, με όλα τα κοινωνικά παρεπόμενά της.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN

🔔 Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

10 Οκτωβρίου 2023 (10 October)

——————————————————————————-

Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr/

——————————————————————————-

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton

——————————————————————————-

Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο:  https://gerontasnektarios.gr/donations

——————————————————————————-

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Βlog http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/ 

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

——————————————————————————-

#ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται. 

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ