Η παρακολούθησή μας και ο ΕΚΑΜ

167

Η παρακολούθησή μας και ο ΕΚΑΜ. Η ζωή μας, ειδικά τις τελευταίες δυο δεκαετίες μόνο από ταινία του Holywood θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι βγαλμένη. Γεγονότα παγκόσμια, γεγονότα εθνικής ασφάλειας των Κρατών, γεγονότα παγκόσμιας υγείας, γεγονότα πολέμων, γεγονότα παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, παγκόσμιες ασθένειες, που επέφεραν σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια καθημερινότητα των ανθρώπων.

Νέοι παράμετροι που δημιουργήθηκαν από τα Κράτη για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, που παρά τις διαβουλεύσεις των «ειδικών» για ασφάλεια, υγεία, καλύτερη ζωή, οικονομικό όφελος κ.α., τελικά ελλοχεύουν κίνδυνοι για τον ίδιο τον άνθρωπο ακόμα και για την υγεία του, πίσω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα κατάργησης της ελευθερίας του ανθρώπου. Πλέον η ζωή του ανθρώπου θα γίνει ίδια με αυτή των ζώων μέσα στους ζωολογικούς κήπους, ναι μεν ένα «όμορφο» περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα μια φυλακή.

Σήμερα αν δεν θέλεις, δεν σε παρακολουθούν. Σε λίγο θα σε υποχρεώσουν να ζεις κάτω από την παρακολούθηση. Σήμερα μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς κινητό τηλέφωνο, μπορείς να πληρώσεις με μετρητά κλπ. Σε λίγο χωρίς ηλεκτρονική ταυτότητα δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις. Η υποχρεωτικότητα της ηλεκτρονικής ταυτότητας και εν γένει της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα μπορεί να βλέπει τα πάντα για σένα, χτίζει τη νέα ηλεκτρονική φυλακή των πολιτών.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN

🔔 Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:
“Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΜ”

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023.
✅✅ Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr/
🟢🟢 Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton
🟢🟢 Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://gerontasnektarios.gr/donations

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Site http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

TikTok https://www.tiktok.com/@geronnektarios
ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ