Χριστούγεννα στο Τρίκορφο – Ευχές του Γέροντα Νεκταρίου και ψαλμοί

96

Χριστούγεννα στο Τρίκορφο – Ευχές του Γέροντα Νεκταρίου και ψαλμοί. Ο Γέροντας Νεκτάριος μαζί με τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Τρικόρφου ψάλλουν ύμνους των Χριστουγέννων.

Ο Χριστός γεννιέται. Δοξάστε Τον. Ο Χριστός κατεβαίνει από τους ουρανούς, προϋπαντήστε Τον. Ο Χριστός φανερώνεται πάνω στη γη, υψωθείτε πάνω από τα γήινα. Δοξολογήστε τον Κύριο όλοι οι κάτοικοι της γης και ανυμνήστε Τον με χαρά τα διάφορα έθνη, γιατί είναι δοξασμένος.

Ένα γεγονός πέρα από κάθε αντίληψη και πάνω από κάθε γνωστική ικανότητα της ανθρώπινης νόησης! Ένα συμβάν που ενώ είναι εξωπραγματικό, είναι ταυτόχρονα πραγματικό – ιστορικό. Το θαύμα όλων των θαυμάτων, αυτό που ανθρώπινοι οφθαλμοί είδαν και δεν μπόρεσαν να μείνουν ασυγκίνητοι! Η Μητρόπολη των εορτών, είναι η γέννηση του Ιησού Χριστού, του Υιού του Θεού. Μια γέννηση που θα γραφτεί στην ιστορία και θα τη χωρίσει στη μέση. Αυτό το ανερμήνευτο μυστήριο εορτάζει η οικογένεια του Θεού σήμερα!

https://youtu.be/g4Hd4VdeFtY

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN

Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:
“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ – ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΨΑΛΜΟΙ”

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023.
Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr/
Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton
Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://gerontasnektarios.gr/donations

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Site http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

TikTok https://www.tiktok.com/@geronnektarios
ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ