Θεέ μου, σε τι κόσμο ζούμε…

142

Θεέ μου, σε τι κόσμο ζούμε… Ζούμε σε μια εποχή που το άσπρο γίνεται μαύρο και το μαύρο άσπρο, όχι μόνο στα λόγια ή στο σκεπτικό των ανθρώπων, αλλά γίνεται και στο ίδιο το κράτος που νομοθετεί ενάντια όχι μόνο στον Θεό, αλλά και στην ίδια την κοινωνία, φέρνοντας νόμους που αλλάζουν ριζικά τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Ζούμε σε μια εποχή που αν κάνεις το Σταυρό σου ή αν λες ότι είσαι χριστιανός, τότε θεωρείσαι ως ταλιμπάν και «μεσαίωνας». Αν όμως δεν πιστεύεις πουθενά ή μονάχα σε κάποιες αόρατες φυσικές δυνάμεις, τότε είσαι «in», προοδευτικός και trendy.

Αν είσαι διαβασμένος και έχεις άποψη και διαφωνείς με το αυτά που θέλει το σύστημα και οι προπαγάνδες του, τότε είσαι ακραίος και επικίνδυνος. Ενώ αν αγαπάς την Πατρίδα σου και στέκεσαι όρθιος στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου και στον κυματισμό της Ελληνικής σημαίας, τότε είσαι φασίστας και εθνικιστής.

Ζούμε στην εποχή που μεγαλύτερη αξία έχουν τα δέντρα, τα ποτάμια, τα ζώα, παρά οι άνθρωποι. Ζούμε στην εποχή που δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN

Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:
“ΘΕΕ ΜΟΥ, ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ…”

25 Ιανουαρίου 2024
Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr
Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton
Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://gerontasnektarios.gr/donations

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Site http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

TikTok https://www.tiktok.com/@geronnektarios
ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ