Χιλιάδες πιστοί στον Πειραιά για να προλάβουν να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ

638

Χιλιάδες είναι πλέον οι πιστοί που προστρέχουν στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς για να προλάβουν να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα και τα ιερά λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ του ιαματικού, τα οποία θα παραμείνουν για προσκύνημα μέχρι στις 8:00 μ.μ. της Κυριακής 28ης Ιανουαρίου 2024.

Χιλιάδες κόσμου συρρέουν κατά τη διάρκεια της ημέρας για τις εναπομείναντες λίγες ακόμα ώρες που θα παραμείνουν τα ιερά σεβάσματα στον Πειραιά.

Το απόγευμα της Παρασκευής για ακόμα μια φορά έγινε το αδιαχώρητο στον Ιερό Ναό, όπου ο κόσμος βρισκόταν και έξω στα σκαλοπάτια του Ναού, για να προσκυνήσουν τον Άγιο Σεραφείμ, να ακούσουν την ομιλία του Γέροντα Νεκταρίου Μουλατσιώτη, αλλά και να σταυρωθούν με το Τίμιο Ξύλο.

Όλα τα απογεύματα μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιούνται ομιλίες στις 6.00, υπό του Καθηγουμένου Νεκταρίου Μουλατσιώτη. Ο Γέροντας Νεκτάριος καθημερινώς τα πρωϊνά 10:00 έως 14:00 θα εξομολογεί και θα σταυρώνει με τον Τίμιο Σταυρό που περιέχει Τίμιο Ξύλο από τον Σταυρό του Χριστού όλους τους πιστούς. Τα δε απογεύματα καθημερινώς μετά την εσπερινή ομιλία στις 6:00 η ώρα θα σταυρώνει πάλι τους πιστούς με τον Τίμιο Σταυρό.

Εκ της Ιεράς Μονής