Μια ακόμα ευκαιρία…ίσως η τελευταία

198

Μια ακόμα ευκαιρία…ίσως η τελευταία. Μη χάσετε την ευκαιρία. Ο Θεός με την απέραντη αγάπη που έχει για εμάς, μας δίνει πολλές ευκαιρίες στη ζωή μας. Εμείς όμως που δεν έχουμε ταπείνωση και θεία φώτιση, διότι ο νους μας είναι σκοτισμένος από την αμαρτία, αυτές τις ευκαιρίες δεν τις δεχόμαστε, όλες τις διώχνουμε ή πιστεύουμε ότι ο Θεός δεν μας δίνει ευκαιρίες.

Από εγωισμό και πιστεύοντας ότι τα γνωρίζουμε όλα, κάθε βοήθεια του Θεού την διώχνουμε από κοντά μας. Ο Θεός θέλει τη σωτηρία της ψυχής μας και δεν θέλει να χαθούμε. Προσπαθεί με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο να μας δώσει ευκαιρίες να αλλάξουμε ζωή. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτές τις ευκαιρίες να σωθούμε.

Ο Θεός δεν αδικεί κανέναν άνθρωπο, ενδιαφέρεται για όλους τους ανθρώπους εξίσου το ίδιο. Ο Θεός υπάρχει για να δίνει αυτό που ο άνθρωπος έχει ανάγκη, αρκεί να το κατανοήσουμε και να αντιληφθούμε τις ευκαιρίες που μας προσφέρει απλόχερα με την αγάπη Του.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN

Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:
“ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…ΙΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ”

27 Μαρτίου 2024
Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr
Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton
Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://gerontasnektarios.gr/donations

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Site http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

TikTok https://www.tiktok.com/@geronnektarios
#ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης #ομιλία #chance

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ