Τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών και το λάθος των γονιών #shorts #short

91

Τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών και το λάθος των γονιών. Γιατί οι άνθρωποι σήμερα και ιδιαίτερα οι νέοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα; Οι νέες αρρώστιες της ψυχής. Ένας κόσμος με ψυχικά νοσήματα. Η κατάθλιψη στους νέους ολοένα και αυξάνει. Μεγάλο ποσοστό νέων που είναι ψυχικά ασθενείς. Οι κρίσεις πανικού καθημερινό φαινόμενο στους νέους. Το στρες χτυπάει τους νέους. Παιδιά με άγχος. Όλοι διαφημίζουν συνταγές για την ευτυχία που ουσιαστικά δεν προσφέρουν τίποτα. Πώς και γιατί εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο στους νέους οι ψυχολογικές παθήσεις; Γιατί τα παλαιότερα χρόνια δεν είχαμε μεγάλα ποσοστά ψυχικών παθήσεων στους νέους;

Καταστάσεις άγχους, φοβικές διαταραχές ψυχαναγκασμοί, διαταραχές προσωπικότητας και διαστροφές, ψυχικές παθήσεις, που απορρέουν από σωματικές ασθένειες, διαταραχές της ορέξεως, (ψυχογενής ανορεξία ή βουλιμία), κατάθλιψη, μανιοκατάθλιψη, σχιζοφρένεια και άλλες. Και επιπλέον διαταραχές, που σχετίζονται με την ηλικία, παραδείγματος χάριν την εφηβική ή την γεροντική, διαταραχές που σχετίζονται με την χρήση τοξικών ουσιών, αλκοόλ ή ναρκωτικών και άλλες είναι οι κυριότερες, από τις ψυχικές διαταραχές, που ταλανίζουν τους ανθρώπους των κοινωνιών μας.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN 🔔 Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://gerontasnektarios.gr/donations

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης (Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Site http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

TikTok https://www.tiktok.com/@geronnektarios

Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ