Φύγετε για να σωθείτε

247

Φύγετε για να σωθείτε. Αν δεν κάνουμε το μεγάλο βήμα δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν θα βρούμε ηρεμία και ειρήνη αν συνεχίσουμε να ζούμε με αυτόν τον τρόπο ζωής. Όσο επιτρέπουμε στον διάβολο να μας κλονίζει ψυχικά, τόσο περισσότερο θα οδεύουμε προς την καταστροφή. Όσο αποδεχόμαστε τις σκέψεις και τους λογισμούς του διαβόλου, δεν θα λύσουμε κανένα μας πρόβλημα.

Αυτός που θα μείνει κοντά στον Χριστό, αυτός και θα σωθεί, αρκεί να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Στην εποχή που ζούμε ο διάβολος πανεύκολα κάνει τους ανθρώπους να μην πιστεύουν στον Θεό, που μας δίνει ζωή, ηρεμία, ειρήνη και γαλήνη στη ζωή μας. Όσο θα μένουμε σε αυτά που θέλει ο εαυτός μας και η σκέψη μας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε βοήθεια από τον Θεό. Χρειάζεται να στρέψουμε το βλέμμα μας στην αληθινή ζωή που μας δείχνει ο Χριστός και όχι στη ψεύτικη και πονηρή που μας προσφέρει ο διάβολος.

Η λύση είναι μια. Να γυρίσουμε τα μάτια μας σε αυτό που θέλει ο Θεός. Να γεμίσουμε με τη ζωή μας με πνευματικό πλούτο. Η εφήμερη ζωή, η υλιστική ζωή, η χαρά της στιγμής, χωρίς ειρήνη, χωρίς υγεία, χωρίς ηρεμία, είναι η ζωή που μας προσφέρει ο διάβολος. Στο χέρι μας είναι αν θέλουμε να σωθούμε.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN

🔔 Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

1η Νοεμβρίου 2023 (1 November 2023)

——————————————————————————-

Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr/

——————————————————————————-

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton

——————————————————————————-

Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο:  https://gerontasnektarios.gr/donations

——————————————————————————-

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Βlog http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/ 

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

——————————————————————————-

#ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία,

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται. 

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του