Άφησε Λουλούδια στην Αγία Ματρώνα

Η Αγία Ματρώνα η αόμματη. Η Αγία Ματρώνα η αόμματη γεννήθηκε το 1881 από ενάρετους φτωχούς γονείς. Λόγω του ότι ήταν φτωχοί ήθελαν να την δώσουν σε ορφανοτροφείο. Όμως η μητέρα της είδε ένα όνειρο που το θεώρησε σημάδι από τον Θεό και αποφάσισαν να την κρατήσουν.

Η Αγία Ματρώνα γεννήθηκε τυφλή και το μόνο μέρος που πήγαινε ήταν η εκκλησία. Από μικρή ηλικία της έδωσε χαρίσματα ο Θεός, το προορατικό και διορατικό χάρισμα. Γνώριζε τις ασθένειες των ανθρώπων που πήγαιναν κοντά της, γνώριζε τα προβλήματά τους και τους προειδοποιούσε και τους συμβούλευε.

Σε ηλικία 17 ετών σταμάτησε και να περπατάει και έζησε έτσι για άλλα 50 χρόνια, χωρίς να γογγύζει ή να παραπονείται στον Θεό. Πολλοί πιστοί που ευλαβούνται την Οσία Ματρώνα της φέρνουν λουλούδια, διότι τα αγάπησε πολύ τα λουλούδια, έπειτα από ένα θαύμα που επέτρεψε ο Θεός και της άνοιξε τα μάτια και είδε όλα τα δημιουργήματά Του. Η ίδια παρήγγειλε όποιος την επισκέπτεται μετά το θάνατό της, να της φέρνει και ένα λουλούδι.

Εμείς εδώ στη Μονή μας, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, έχουμε τη θαυματουργική εικόνα της Αγίας Ματρώνας της αόμματης, καθώς και τεμάχιο λειψάνου της, όπου κάθε χρόνο την πανηγυρίζουμε στο μοναστήρι μας που τιμάται στις 2 Μαΐου.

Σε κάποια πνευματική κόρη της, που της είπε με λύπη ότι δεν μπορεί να δει τη φυσική ομορφιά του κόσμου αποκάλυψε τα εξής: «Ο Θεός μια φορά μου άνοιξε τα μάτια και μου έδειξε τον κόσμο και όλα τα δημιουργήματα του. Είδα τον ήλιο, τα άστρα στον ουρανό και όλα όσα υπάρχουν πάνω στη γη, την ομορφιά της, τα βουνά, τους ποταμούς, το πράσινο χορτάρι, τα λουλούδια, τα πουλιά».

Από όλα όσα είδε εκείνη τη μία φορά, αγάπησε πολύ τα λουλούδια. Στην κηδεία της ζήτησε να φέρουν οι άνθρωποι αληθινά λουλούδια.

Άφησε και εσύ λουλούδια στην Αγία Ματρώνα.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την δωρεά σας μέσω τραπέζης:

Εθνική Τράπεζα:
ΙΒΑΝ:GR54 0110 4260 0000 4260 0225 439
Δικαιούχος: Ιερόν Ανδρώον Ησυχαστήριον Αγίων Αυγουστίνου & Σεραφείμ
για καταθέσεις από το εξωτερικό κωδικός SWIFT -BIC: ETHNGRAA
ή σε διαφορετική περίπτωση: ETHNGRAAXXX
 

ή μέσω πιστωτικής κάρτας και Paypal πατώντας το κουμπί Donate:

*** ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ PAYPAL ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΑΣ.

Δωρεά:

PayPal
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Άφησε Λουλούδια στην Αγία Ματρώνα την Αόμματη

Αν δεν μπορείς να επισκεφτείς το Μοναστήρι για να αφήσεις λουλούδια και θες να της αφήσεις και εσύ λουλούδια μπορείς να συμπληρώσεις την ακόλουθη φόρμα

 

Δήλωση