Κοσμοσυρροή πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά για να προσκυνήσει τον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ

257

Τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες πιστοί από τον Πειραιά και την Αττική, επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της ημέρας τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών αψηφώντας το κρύο που επικρατεί αυτές τις ημέρες, προσέρχονται καρτερώντας με υπομονή να προσκυνήσουν τα ιερά σεβάσματα για να πάρουν την ευλογία του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ του ιαματικού.

Επιπλέον όπως κάθε ημέρα, έτσι και εχθές κατά τη διάρκεια της ημέρας πλήθος πιστών προσήλθαν να προσκυνήσουν, όπως και το απόγευμα που για ακόμα μια φορά κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό στην ομιλία του Γέροντα Νεκταρίου Μουλατσιώτη, όπου και στη συνέχεια σταυρώθηκαν όλοι οι πιστοί με το Τίμιο Ξύλο.

Όλα τα απογεύματα μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιούνται ομιλίες στις 6.00, υπό του Καθηγουμένου Νεκταρίου Μουλατσιώτη. Ο Γέροντας Νεκτάριος καθημερινώς τα πρωϊνά 10:00 έως 14:00 θα εξομολογεί και θα σταυρώνει με τον Τίμιο Σταυρό που περιέχει Τίμιο Ξύλο από τον Σταυρό του Χριστού όλους τους πιστούς. Τα δε απογεύματα καθημερινώς μετά την εσπερινή ομιλία στις 6:00 η ώρα θα σταυρώνει πάλι τους πιστούς με τον Τίμιο Σταυρό.

Εκ της Ιεράς Μονής