Βάλτε τέλος στους πολιτικούς σωτήρες

179

Βάλτε τέλος στους πολιτικούς σωτήρες. Ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη είναι ξεκάθαρος για τους κατά τόπους άρχοντες. «Θα σας δώσω άρχοντες σύμφωνα με τις καρδιές σας».

Οι Έλληνες πολίτες αναζητούν και επιθυμούν να βρουν τους πολιτικούς άρχοντες που θα μας «σώσουν», θα μας βγάλουν από την οποιαδήποτε κρίση, θα σώσουν την Πατρίδα μας, θα διαφυλάξουν την Πατρίδα μας, θα βοηθήσουν το λαό, θα βοηθήσουν στο να καλλιτερεύσουν τα πράγματα γενικά, οικονομικά θα πάμε καλύτερα κ.ο.κ.

Πότε όμως τα διάφορα πολιτικά κόμματα ή οι πολιτικοί βοήθησαν και έσωσαν την Ελλάδα και το λαό της; Πόσες περιπτώσεις τέτοιες πολιτικών προσώπων έχουμε μετά την Εθνική παλιγγενεσία του 1821; Κάθε φορά γινόμαστε όλο και πιο ευκολόπιστοι τα μεγάλα λόγια τους ό,τι δήθεν θα μας βοηθήσουν και θα σώσουν τον τόπο μας.

Η Αγία Γραφή είναι ξεκάθαρη και στο θέμα αυτό. Για όλα τα θέματα της ζωής μας, μάς προειδοποιεί «μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.». (Ψαλμ. ρμε’, 3). Δηλαδή: «Μη στηρίζετε την πεποίθησιν και την ελπίδα σας στους άρχοντας, στους υιούς των θνητών ανθρώπων, οι οποίοι δεν έχουν πάντοτε την δύναμιν να σας σώσουν».

Θα σας δώσω άρχοντες σύμφωνα με τις καρδιές σας, μας είπε ο Χριστός. Αν η καρδιά μας και η ζωή μας δεν είναι αφοσιωμένη στον Χριστό και είναι αφοσιωμένη στην αμαρτία και στον διάβολο, τότε δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Εμείς χρειάζεται να αλλάξουμε τρόπο ζωής.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN

Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις.

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:
“ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ”

9 Φεβρουαρίου 2024
Στο e-shop της Μονής μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αγνά, παραδοσιακά και μοναστηριακά προϊόντα που φτιάχνουμε στο μοναστήρι μας, καθώς και προϊόντα από άλλα μοναστήρια της Ελλάδος https://www.monastiriakokelari.gr
Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μας στείλετε τα ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην ειδική φόρμα, ώστε να τα μνημονεύσουμε: https://gerontasnektarios.gr/mnimoneusi-onomaton
Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://gerontasnektarios.gr/donations

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
(Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Site http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios/

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios/

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

TikTok https://www.tiktok.com/@geronnektarios
#ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης #love #pain

Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ