Γιατί δεν πιστεύουμε στην μετεμψύχωση; #shorts #short

46

Γιατί δεν πιστεύουμε στην μετεμψύχωση; Τι πιστεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία μας για τη μετενσάρκωση και μετεμψύχωση; Τι πιστεύουν οι οπαδοί του κάρμα και της μετενσαρκώσεως; Από που προέρχεται η μετενσάρκωση; Μπορεί να συμβαδίσει η μετενσάρκωση με την Ορθόδοξη Πίστη; Ποια είναι η παράδοση της Πίστης μας από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό; Τι διαβάζουμε στην Προς Εβραίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου για την μετεμψύχωση;

Οι οπαδοί της μετεμψύχωσης και μετενσάρκωσης για να πλανέψουν τον κόσμο και πολύ περισσότερο τους χριστιανούς, ισχυρίζονται ότι αρκετοί Πατέρες της Εκκλησίας των πρώτων αιώνων δέχονταν τη μετενσάρκωση. Η αλήθεια βέβαια, όπως αύτη αποδεικνύεται από τα ίδια τα συγγράμματα των Πατέρων, είναι πως, όχι μόνο δεν υποστηρίζουν τη δοξασία της μετενσάρκωσης αλλά αντίθετα την καταδικάζουν απερίφραστα ως μη χριστιανική.

Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN 🔔 Μπορείτε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε την Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ και να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά. Πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://gerontasnektarios.gr/donations

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης (Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites)

Site http://www.gerontasnektarios.gr

Instagram https://www.instagram.com/geronnektarios

Twitter https://twitter.com/GeronNektarios

Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNektarios

YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios

TikTok https://www.tiktok.com/@geronnektarios

Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια.

Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται.

© Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ